Vilkår og kjøpsbetingelser

Generelt

Alle produkter fra denne nettbutikken er solgt direkte fra WaterStop AS, Heistadtangen 24, 3941 Porsgrunn. Kjøpsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra waterstop.no.

Registrering

Når du handler på waterstop.no handler du som gjest på vår side, og det kreves ingen form for registrering.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning, samt eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ønsker å hjelpe deg. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), ink mva, og eks frakt. Vi reserverer oss for eventuelle prisforandringer.

Vi jobber hardt med å gjengi korrekte beskrivelser og spesifikasjoner av våre produkter. Farger og mål av produktet i bilde kan avvike noe fra virkeligheten. WaterStop tar ikke ansvar for at bildene kan variere på ulike datamaskiner og skjermer. Ta kontakt med oss hvis du er usikker.

Personopplysninger

WaterStop behandler persondata ifølge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Betalingsvilkår

Vi benytter Klarna for å administrere alle betalinger, og du kan lese mer om Klarnas vilkår her

Kredittsjekk

Når du betaler med Klarna kan det bli gjort en kredittsjekk av deg. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Montering

Med montering inkludert kan du føle deg trygg når du handler hos oss. Vi booker en autorisert rørlegger for deg. Eventuelle tillegg utover standard montering avtaler du direkte med rørleggeren på stedet.

Dette inngår i monteringen:

  • Montering av ventil, hussentral og sensor
  • Test og iverksetting
  • Instruksjon i bruk av vannstoppsystemet
  • Inntil 20 km kjøreavstand fra montør
  • Deler til montering

For å teste og iverksette vannstoppsystemet må det finnes en jordet kontakt maksimalt én meter fra vannstoppventilen. Det forutsettes at rørsystem eller andre nærliggende installasjoner ikke må bygges om for å fullføre monteringen av produktet.

waterstop.no
WaterStop | Heistadtangen 24, 3941 Porsgrunn | post@waterstop.no
Copyright Parably AS