Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan WaterStop samler inn og behandler personopplysninger.

WaterStop, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Hvem er WaterStop

Nøkkelinformasjon fra Enhetsregisteret.

WATERSTOP AS
Heistadtangen 24
3941 PORSGRUNN
Organisasjonsnummer: 992 205 008

WaterStop utvikler og selger vannsikringsprodukter.

WaterStop AS eier og er ansvarlig for innholdet på www.waterstop.no. Nettsiden er registrert og hostet gjennom fastname.no.

Nettbasert behandling av personopplysninger på waterstop.no

WaterStop samler inn opplysninger om besøkende på waterstop.no. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle nettstedet. Denne statistikken kan for eksempel gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes. Vi bruker WP Power Stats for å analysere informasjonen. Informasjon fra dette verktøyet deles ikke med andre, og utleveres ikke av WaterStop til andre aktører.

Siden IP-adresser kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed en enkeltperson, defineres dette som en personopplysning. Pandu avidentifiserer opplysningene før informasjonen lagres og bearbeides. Med avidentifisert menes at opplysningene vi samler inn ikke kan spores tilbake til den enkelte bruker.

Nettbutikken

Disse personopplysninger behandler vi i nettbutikken:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Kortinformasjon
  • Leveringsadresse
  • Ordrehistorikk

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at et kjøp skal kunne gjennomføres i nettbutikken. Du kan likevel gjennomføre et kjøp som gjest, uten å opprette noen kundekonto.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

WaterStop AS selger ikke våre kunders personopplysninger til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få tilsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Hvis dette skulle skje vil det inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningen skal foregå. WaterStop AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet i denne erklæringen.

Innsending av skjema

Når du tar kontakt via skjema på nettsiden ber vi deg om å oppgi e-post, navn, telefonnummer og hva vi kan hjelpe deg med. Denne informasjonen vil ikke benyttes til andre formål enn å håndtere henvendelsen. Innsender av skjemaet vil kunne motta en bekreftelse på e-post om at innsendingen er mottatt. Informasjon sendes på e-post via en sikker og kryptert løsning basert på https-standarden. Informasjon fra innsendt skjema benyttes utelukkende til å gi innsender svar, og vil ikke deles med våre samarbeidspartnere eller andre utenfor vår organisasjon.

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler (cookies), er små tekstfiler som nettstedet lagrer i brukerens nettleser, for å registrere brukerens IP-adresse og bevegelser på nett. Vi bruker informasjonskapsler i forbedrings- og markedsføringsøyemed, denne dataen kan ikke knyttes til brukeren.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserne er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, går du selv inn i innstillingene på den aktuelle nettleseren og deaktiverer funksjonaliteten.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Se hvilke informasjonskapsler/cookies vi benytter i denne rapporten.

Oppdateringer av personvernerklæring og retningslinjer for informasjonskapsler/cookies

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer i rammevilkår, kommersielle behov, eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder, markedsføringspartnere og tjenesteleverandører. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du er klar over når siste oppdatering fant sted.

Spørsmål?

Personopplysningsloven gir deg rett til å stille oss spørsmål om hva slags informasjon vi har lagret om deg, kilden til denne informasjonen, og hvordan denne informasjonen har blitt benyttet. En slik anmodning må være skriftlig og rettes til adressen nedenfor.

Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen din, endre kommunikasjonspreferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss i fremtiden, vennligst rett en skriftlig anmodning til: post@waterstop.no

waterstop.no
WaterStop | Heistadtangen 24, 3941 Porsgrunn | post@waterstop.no
Copyright Parably AS